Inici
 Qui som?
 Productes
 Preguntes habituals
 Taula de traduccions
 Què Ă©s...?
 Novetats
 Galeria de fotos
 Tens al.lèrgia a...?
 Candidiasi i nutriciĂł
 On trobar-nos
 Contacta'ns
 WebLinks

Catalan Spanish English    


Cuit amb llenya

A La fleca Fortino només tenim un forn, així doncs, tots els productes estàn cuits de la mateixa manera, cuits amb llenya.


Enquesta
Quin tipus de pa prefereixes per acompanyar els teus Ă pats?
Un bon pa de pagès
Una barra de pa normal llescada
Pa integral amb cereals o sense
No menjo pa en els Ă pats
  

Com ho conservo?   PDF  Imprimir  A/e 
Els nostres productes es conserven en bones condicions un bon nombre de dies sense necessitat d’atmosferes artificials. Així doncs, si protegim el pa de la corrent d’aire, posant-lo en un calaix, o bé tapant-lo amb un drap, aconseguirem que aguanti en bon estat fins a cinc dies (depenent del tipus de pa, veure catàleg). En aquest cas, només caldrà tallar la primera llesca ben fina, perquè és la part que s’haurà assecat, i la resta estarà en perfectes condicions. Les bosses de plàstic fan que el pa s'estovi.

Si el pa estĂ  tallat, la seva vida es redueix perquè s’asseca mĂ©s rĂ pid. Aleshores, si pensem que ens ha de durar mĂ©s de tres dies recomanem congelar-lo dintre un bossa de plĂ stic, perquè aixĂ­ no perd la humitat. Si ens l’hem de menjar en dos o tres dies, no cal congelar: deixant-lo dintre la mateixa bossa de plĂ stic a l’aire lliure serĂ  suficient.
En aquest cas, caldrà anar amb compte que el pa no es floreixi, especialment a l’estiu o en dies que faci calor, donat que en no portar conservants, la combinació de calor i el plàstic pot provocar l’aparició de fongs.

Si viu lluny del forn, i no pot venir sovint, recomanem l’opció de endur-se el pa tallat i congelar-lo. Al congelador el pa aguanta gairebé un mes en bones condicions, i no caldrà que vingui sovint a comprar-lo. En aquest cas, seria bo encarregar-lo, per evitar sorpreses i no fer viatges inútils.

 
9 Dec    Me l'enduc tallat a mĂ quina?  
9 Dec    Com descongelo el pa?  
29 Nov    Necessito ajuda per anar al lavabo!  
1 Dec    Com ho conservo?  
27 Dec    No puc menjar blat  
Design by Fortino&Derqui&Moliner. © 2004