Inici
 Qui som?
 Productes
 Preguntes habituals
 Taula de traduccions
 Què és...?
 Novetats
 Galeria de fotos
 Tens al.lèrgia a...?
 Candidiasi i nutrició
 On trobar-nos
 Contacta'ns
 WebLinks

Catalan Spanish English    


Cuit amb llenya

A La fleca Fortino només tenim un forn, així doncs, tots els productes estàn cuits de la mateixa manera, cuits amb llenya.


Enquesta
Quin tipus de pa prefereixes per acompanyar els teus àpats?
Un bon pa de pagès
Una barra de pa normal llescada
Pa integral amb cereals o sense
No menjo pa en els àpats
  

Qui som?   PDF  Imprimir  A/e 
Des de fa més de vuitanta anys, la família Fortino treballem amb l'objectiu de fer el millor pa possible; quatre generacions de forners que hem mantingut l’artesania en els mètodes productius i hem conservat els mètodes tradicionals de cocció.

Image
Exemples d’això són el forn de llenya (no es deixin enganyar, a Barcelona només quedem dos o tres forns d’aquesta mena), o les set hores que cada nit dediquem a la fabricació dels nostres productes.Tot i això, ens hem adaptat als nous temps, i ens hem especialitzat en tot tipus de productes integrals amb cereals, (pans, pastes i galetes), amb blat o sense, i productes ecològics, sense deixar de fabricar el pa de pagès de tota la vida. Així doncs la nostra varietat de productes comença amb el pa blanc clàssic i acaba amb un pa fet 100% amb farina de sègol integral, passant per galetes integrals de soja amb pistatxos o un pa dolç integral de mel, pipes, llimona i iogurt.
Val a dir que per motius de seguretat no hem inclòs tots els ingredients dels nostres pans a les referències del nostres productes que trobarà a la secció productes.

Mètodes artesanals i qualitat en els ingredients.

Només s’aconsegueix fer el millor pa si s’utilitzen els millors ingredients i es fan servir velles tècniques per a la seva fabricació, com ara fer servir massa mare o dedicar el temps apropiat a la seva producció.
Seguint aquest principi, nosaltres dediquem cada nit a coure el pa de manera que estigui enllestit l’endemà pel matí, per oferir als nostres clients el pa que es mereixen. De la mateixa manera, totes les farines integrals que emprem són 100% integrals, sense barreges estranyes de farina blanca i segó. Per tant tots els nostres pans integrals contenen tota la fibra i sabor.

El resultat de tot això és un pa en general més dens del normal, de gairebé cinc dies de duració sense cap tipus d’atmosfera artificial i d’un sabor excepcional, que esperem que els agradi tant com a nosaltres.

Design by Fortino&Derqui&Moliner. © 2004