/Troba’ns
Troba’ns2019-02-06T18:47:15+02:00

Telèfon:  93 2373873

La nostra adreça

La nostra botiga està a Travessera de Gràcia 126, al barri de Gràcia de Barcelona (08012), molt a prop del carrer Gran de Gràcia.

Per arribar-hi en transport públic, podeu utilitzar la línia 3 del metro i baixar a Fontana, o la línia 5 baixant a Diagonal.

Utilitzant els FGC, baixeu a Gràcia.

Diferents línies d’autobús poden apropar-vos, especialment les que pugen pel carrer Gran de Gràcia. Una mica més lluny, les que paren a Diagonal amb Passeig de Gràcia.

Si us moveu en cotxe us serà difícil aparcar. Hi ha una aparcament en el mateix bloc de cases, hi podeu accedir pel carrer de sota o lateral.

El nostre obrador està al carrer Montseny 17, quatre carrers més amunt. A l’obrador no hi tenim servei de venta.

A part de a la nostra botiga, podeu trobar les nostres galetes i alguns pans en algunes altres botigues de Gràcia (Gra de Gràcia). Si viviu a Girona, la graneria A la menuda també us ofereix alguns dels nostres productes.

El nostre horari

Us oferim un horari molt extens.

De dilluns a divendres obrim a les 7:30h i tanquem a les 21:00h.

Els dissabtes obrim a les 8:00 i durant els mesos d’hivern no tanquem al migdia. Les altres èpoques, tanquem dues hores, de 15:010 a 17:00.

Els diumenges i tots els festius estem tancats.

Les vacances solen ser la primera quinzena del mes d’agost, però consulteu-nos quan s’apropin les dates.

Les comandes de pa es poden fer durant tot el nostres horari d’obertura. Necessitem parlar directament amb vosaltres per no fer errades, així que no els deixeu al contestador telefònic ni en cap e-mail.

És important encarregar amb un dia d’antelació les comandes grosses o especialment importants. Els forners es posen a fer el pa del dia següent el dia anterior al migdia. Qualsevol comanda de més de tres peces (o quilo i mig de producte) ens l’heu de demanar abans del migdia anterior o no us la podrem servir.