Inici
 Qui som?
 Productes
 Preguntes habituals
 Taula de traduccions
 Què és...?
 Novetats
 Galeria de fotos
 Tens al.lèrgia a...?
 Candidiasi i nutrició
 On trobar-nos
 Contacta'ns
 WebLinks

Catalan Spanish English    


Cuit amb llenya

A La fleca Fortino només tenim un forn, així doncs, tots els productes estàn cuits de la mateixa manera, cuits amb llenya.


Enquesta
Quin tipus de pa prefereixes per acompanyar els teus àpats?
Un bon pa de pagès
Una barra de pa normal llescada
Pa integral amb cereals o sense
No menjo pa en els àpats
  

Com ho conservo?   PDF  Imprimir  A/e 
Els nostres productes es conserven en bones condicions un bon nombre de dies sense necessitat d’atmosferes artificials. Així doncs, si protegim el pa de la corrent d’aire, posant-lo en un calaix, o bé tapant-lo amb un drap, aconseguirem que aguanti en bon estat fins a cinc dies (depenent del tipus de pa, veure catàleg). En aquest cas, només caldrà tallar la primera llesca ben fina, perquè és la part que s’haurà assecat, i la resta estarà en perfectes condicions. Les bosses de plàstic fan que el pa s'estovi.

Si el pa està tallat, la seva vida es redueix perquè s’asseca més ràpid. Aleshores, si pensem que ens ha de durar més de tres dies recomanem congelar-lo dintre un bossa de plàstic, perquè així no perd la humitat. Si ens l’hem de menjar en dos o tres dies, no cal congelar: deixant-lo dintre la mateixa bossa de plàstic a l’aire lliure serà suficient.
En aquest cas, caldrà anar amb compte que el pa no es floreixi, especialment a l’estiu o en dies que faci calor, donat que en no portar conservants, la combinació de calor i el plàstic pot provocar l’aparició de fongs.

Si viu lluny del forn, i no pot venir sovint, recomanem l’opció de endur-se el pa tallat i congelar-lo. Al congelador el pa aguanta gairebé un mes en bones condicions, i no caldrà que vingui sovint a comprar-lo. En aquest cas, seria bo encarregar-lo, per evitar sorpreses i no fer viatges inútils.

 
9 Dec    Me l'enduc tallat a màquina?  
9 Dec    Com descongelo el pa?  
29 Nov    Necessito ajuda per anar al lavabo!  
1 Dec    Com ho conservo?  
27 Dec    No puc menjar blat  
Design by Fortino&Derqui&Moliner. © 2004