Inici
 Qui som?
 Productes
 Preguntes habituals
 Taula de traduccions
 Quč és...?
 Novetats
 Galeria de fotos
 Tens al.lčrgia a...?
 Candidiasi i nutriciķ
 On trobar-nos
 Contacta'ns
 WebLinks

Catalan Spanish English    


Cuit amb llenya

A La fleca Fortino només tenim un forn, així doncs, tots els productes estān cuits de la mateixa manera, cuits amb llenya.


Enquesta
Quin tipus de pa prefereixes per acompanyar els teus āpats?
Un bon pa de pagčs
Una barra de pa normal llescada
Pa integral amb cereals o sense
No menjo pa en els āpats
  

Contactar
Forn Fortino
 
Address  Travessera de Grācia 145
  Barcelona, Catalunya, 08012
  Espanya
   
Tel  93 2373873
Info  És possible encarregar tots el productes telefōnicament, per evitar viatges innecessaris. Des d'una setmana abans, fins al mateix dia, li reservem i preparem la seva comanda per estalviar temps i desplaįaments.
   
Contact

Escriu el teu nom:
Escriu la teva a/e:
Escriu el missatge:

Les dades personals facilitades de forma voluntāria en aquesta web s'inclouran en una base de dades que es conservarā a Fleca Fortino de forma confidencial i d'acord amb les disposicions contingudes en la Llei Orgānica 15/1999, del 13 de Desembre, reguladora del Tractament Automatitzat de Dades de Carācter Personal, així com qualsevol altra disposiciķ legal vigent en la matčria. En qualsevol moment poden dirigir-se a nosaltres per consultar, actualitzar, rectificar o cancelˇlar aquestes dades, comunicant-ho per escrit a FlecaFortino@fortino.es. Queda totalment prohibit efectuar links a la nostra web sense autoritzaciķ prčvia, expressa i per escrit de Fleca Fortino.

ŠFleca Fortino,2004. Reserva de drets. Queden reservats tots els drets de la propietat industrial i intelˇlectual, de la informaciķ i imatges contingudes en aquestes planes. Queda totalment prohibida qualsevol cōpia o reproducciķ, retransmissiķ, cessiķ o redifusiķ, total o parcial i per qualsevol mitjā, del contingut d'aquesta web sense autoritzaciķ prčvia i per escrit de Fleca Fortino.
Design by Fortino&Derqui&Moliner. © 2004